Cat costa un instalator in Bucuresti

In orice problema ce implica un instalator, pretul este de cele mai multe ori factorul decisiv. Sa zicem ca v-ati cumparat o masina noua de spalat si nu are cine s-o instaleze. Daca nu cunoasteti niciun instalator, solutia este sa cautati pe internet.

Dar cum alegeti un instalator bun din sute de rezultate afisate la o simpla cautare dupa instalator Bucuresti? Din start va spunem ca alegerea celui mai ieftin instalator este si cea mai proasta decizie. De cele mai multe ori, un pret mic inseamna un serviciu facut in graba. Este si normal, o parte din cei care profeseaza in acest domeniu, avand preturi mici, sunt nevoiti sa lucreze „la viteza”, tocmai pentru a onora si alte interventii care sa compenseze pretul cerut. In schimb, o lucrare facuta ca la carte, poate sa dureze de 2 ori mai mult.

Luam exemplul de mai sus. O racordare a unei masini de spalat costa intre 30 lei si 100 lei. Dar oare serviciul de executie este la aceiasi calitate? Noi credem ca nu.

Noi va cerem 60 de lei pentru a va racorda masina de spalat. Nu este nici cel mai mic pret dar nici cel mai mare. Suntem o echipa de instalatori din Bucuresti si oferim tuturor clientilor cele mai echilibrate preturi, oferind in acelasi timp calitatea pe care o cautati la o astfel de lucrare.

Un aragaz il montam cu doar 50 de lei, o chiuveta de bucatarie cu 45 de lei dar cel mai bine va rugam sa consultati lista noastra de preturi.

Misiunea noastra este de a oferi o manopera excelenta si o satisfactie completa a clientilor de la început pana la finalizarea unui proiect. Lucram 365 de zile pe an, iar serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si asociatilor de locatari sau companii, de la reparatii minore precum inlocuirea unui robinet defect pana la instalatii complete. Vom face tot ce putem pentru a va rezolva orice problema ce tine de un instalator si suntem siguri ca veti fi multumiti de rezultate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.