Cel mai simplu calculator de distante rutiere

Planuiti o vacanta cu masina? Pentru ca stim cat este de important sa nu gresiti drumul, ne-am gandit sa va oferim cel mai simplu calculator / planificator de distante rutiere pentru ca dvs. sa va puteti calcula din timp itinerariul si sa va bucurati de vacanta.

Calculatorul de rute auto este extrem de usor de folosit, introduceti puntul de plecare – ce poate fi o localitate o strada sau o adresa si punctul de sosire – destinatia finala. In doar 2 secunde veti obtine toate informatiile de care aveti nevoie: distanta totala, elevatia drumului, consumul de carburant si chiar temperatura de afara.

Planificatorul de rute este un instrument ideal, indiferent de tipul calatoriei sau de distante pentru ca va afiseaza cel mai scurt traseu. Mai mult, puteti sa adaugati una sau mai multe localitati intermediare prin care doriti sa treceti.

Calculatorul de rute este o aplicatie moderna, adaptata pentru dispozitivele mobile, este usor de folosit si va ofera toate informatiile de care aveti nevoie: distanta totala dintre cele 2 localitati, consumul de combustibil si elevaţia şoselei de-a lungul rutelor.